Lykke Dahlén

Jeg er 41 år gammel, uddannet cand.mag i medievidenskab og medlem af Enhedslisten siden slut-90’erne. Arbejder som underviser på videregående uddannelser, bor i alment boligbyggeri i Sorring med mine to børn, sejler med forskellige både fra Århus Træskibshavn i min fritid og er aktiv i en rollespilsforening (så jeg er også kendt der som Møgfeen).

Jeg har igennem en del år pendlet til Vestjylland for at undervise landets højeste procentvise antal af studerende, der er uddannelsesmæssige mønsterbrydere, så de unge mennesker lærer en profession og gennemfører en videregående uddannelse, og de bagefter kan få arbejde. I dette arbejde har min vision altid været at hjælpe de unge mennesker på en god kurs i livet og styrke deres selvtillid; give dem hjælp til at turde turde og gå længder for at få de unge mennesker til at lykkes – selvom det ofte kan være rigtig svært, hvis der mangler støtte eller hjælp fra baglandet.

Dette er min grundindstilling både i livet og politisk: At mennesker skal lykkes, mennesker skal føle omsorg og nærhed, og mennesker skal føle sig hele og kompetente. Både det enkelte menneske og samfundet som hele har tabt, hvis man ikke gør ind en indsats for at hjælpe med dette – for vi har brug for, at alle mennesker er hele mennesker.

Mit undervsningsmæssige fagområde er inden for værdiskabende koncept- og forretningsudvikling, inden for hvilket jeg også fungerer som konsulent for virksomheder. Så derfor er mit naturlige, politiske fokus på at arbejde for at skabe en bedre offentlig sektor, der udvikler sig, tænker i nye baner, og skaber såvel social, kulturel som økonomisk værdi og helstøbte services for borgere såvel som for erhvervslivet. Endvidere banker mit hjerte også for balancen mellem land og by og for det gode børneliv med læring, sundhed og nærhed.

tilbage


Mød kandidaterne

Nu kan du læse præsentationer af vores fem spidskandidater til byrådsvalget i november.
Du finder dem her

Emner: