Valgteknisk samarbejde

Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre og Enhedslisten har indgået aftale om et valgteknisk samarbejde til kommunalvalget d. 19. november.

Hvis valgsamarbejdet får flertal i det nye byråd, vil borgmesteren fortsat hedde Hanne Bæk Olsen, idet S formodentlig vil blive det største af de fire partier.

Idet de borgerlige partier har indgået et valgsamarbejde, er der skabt tvivl om, hvorvidt partier, der ikke er part i det samarbejde, får nævneværdig indflydelse på de kommende fire års politik i Silkeborg.

Med valgsamarbejdet mellem S, SF, RV og EL, vil vi sikre, at stemmer på et af de fire partier, som ikke udløser et mandat, forbliver i valgsamarbejdet og således ikke kommer den borgerlige fløj til gode. Målet er at sikre partierne og dermed de mange borgere, der stemmer på et af de fire partier, reel indflydelse på den fremtidige politik.

Der er ikke knyttet øvrige politiske aftaler til samarbejdet.

Hanne Bæk Olsen (S)            Hans Okholm  (SF)               Svend Erik Milsgaard  (RV)                          Lene Fruelund (Ehl)Emner: